« Назад

Георги Давидов: Напълно заслужена победа за нашия отбор

Добави в Svejo
Източник: basketball.bg 11/04/2018 11:50
Георги Давидов: Напълно заслужена победа за нашия отбор basketball.bg

 

Академик София разгроми Спартак Плевен със 101-73 в Спортния комплекс в Правец. Ето какво каза старши треньорът на "студентите" Георги Давидов: 

 

"Напълно заслужена победа за нашия отбор. Показахме много добра игра и в двете фази, и в нападение, и в защита. Спартак Плевен е костелив орех и опитен отбор, въпреки че напоследък натрупа доста загуби. В предишния мач в Плевен загубихме с 40 точки и се представихме изключително под възможностите си. Сега бяхме пределно мотивиране да покажем друго лице, истинското си лице. Тренирахме дори на Великден. Успехът дойде, заради отличното поведение на моите играчи на терена през цялото време на мача. Благодаря на момчетата за тяхната отговорност, отдаденост, търпение и вяра, за хъса им, за мотивацията им, с които работим заедно вече трети месец. Жалко, че има края на сезона, защото съм убеден, че ако разполагахме с повече време и ако този отбор бе сформиран по-рано, днес щяхме да се радваме на още по-добри резултати."

 

Кратък коментар на срещата даде и Александър Милов. Крилото блесна с 16 точки, 10 борби и 6 асистенции. 

 

Излязохме много мотивирани, все пак отборът на Спартак ни победи с огромна разлика преди два месеца. Днес ви се получаваха неща много лесно и оттам дойде голямата разлика. Поздравявам целия отбор за добрата игра.”


Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day