« Назад

Небойша Видич: Не си спомням друг път в мач от НБЛ да е имало толкова много хора.

Добави в Svejo
Източник: basketball.bg 11/02/2018 12:27
Небойша Видич: Не си спомням друг път в мач от НБЛ да е имало толкова много хора. basketball.bg

 

Наставникът на Балкан Ботевград Небойша Видич бе кратък, но и доволен след победата над Рилски спортист с 83-78. Той похвали и ботевградската публика. 

 

"Както очаквах, мачът бе изключително напрегнат и труден за нас. За времето, което съм тук виждам, че треньорът на Рилски спортист (Людмил Хаджисотиров) е натрупал доста голям опит. Успяха да ни надиграят под коша, като не очаквах да бъде толкова категорично. В ключовите моменти обаче ние имахме доста по-точна стрелба. И бяхме вдъхновени от публиката в залата. Не си спомням друг път в мач от НБЛ да е имало толкова много хора. Очакваме такава и другата седмица за двете полуфинални срещи за Купата."

 

Коментар за победата на "зелените" даде и Христо Захариев, който завърши с дабъл-дабъл от 12 точки и 10 борби, като бе с основна заслуга за успеха на неговия тим. 

 

"Много се радвам, че постигнахме този успех. Не всичко ни се получаваше в този мач, но това бе очаквано, като се има предвид, че Рилски спортит е много добър отбор. Добрата ни сработеност и добрият отборен дух ни помогна да заличим аванса от 6 точки  на гостите. И смятам, че победата ни е абсолютно заслужена.. Радостен съм. Публиката в залата ни даваше доста енергия и заради тях трябваше да спечелим този мач. 

"Ако играем нашата си игра, мисля че имаме шанс да победим Левски Лукойл, но ще бъде много трудно." 
Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day