« Назад

Константин Папазов: Продължавайте да търсите кусури

Добави в Svejo
Източник: sporta.bg 10/01/2018 23:42
Константин Папазов: Продължавайте да търсите кусури basketball.bg

 

Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов каза, че играчите са покрили изискванията му при победата с 83:63 над Черно море Тича в четвъртфинал от турнира за Купата на България. Наставникът отново говори доста пред медиите, обявявайки целите, които възпитаниците му и той имат, като в същото време отчете, че критиките го правят по-силен.

 

"Доволен съм. Изискването беше -15. И да са отбелязали 60 точки. Те са вкарали 63, от които 39 първото полувреме. Ние имаме потенциал и състав, в който 12 играчи имат своето присъствие. Рано е още всеки да свикне с тази роля. Не се притеснявам. Смятам, че всеки един играч от Левски Лукойл може да бъде в първите трима на всеки един отбор в България", анализира срещата Папазов.

 

"Огромния ресурс от играчи ни дава възможност в последната част да печелим с 22:8, а в предишната с 27:16. Събрани са едни от най-класните български играчи, без две-три имена. Разлика от 20 точки е добра. Смятам, че трябва да отидем отговорно във Варна. Най-лесно се играе срещу Лукойл. Аз мога да кажа, защото имам най-голям опит. Най-много мачове имам срещу Лукойл. Или ще победя и ще говоря, или ще философствам колко са скъпи, колко са най-добрите и така нататък", каза още той по адрес на днешния мач.
 

 

"Имаме категорична цел, поставена от спонсора, да станем шампиони. Моето категорично желание е да вземем и другите две купи. Един отбор израства само тогава, когато има високи цели. Искам да припомня на злобата и съвестта, която цари в българския баскетбол, че и миналата година този отбор беше Левски 2014 и беше девети и никой не се сещаше за него", категоричен бе той.

 

"Аз съм щастлив, че днес е роден един от най-великите български баскетболисти, Георги Глушков, който категорично знае истината. Официално пред него г-жа Боянова заяви, че се оттегля, за да бъде спасен баскетбола, след което се скри, не подаде заявка за участие в първенството и ние бяхме принудени или да няма баскетбол, или да регистрираме нов клуб. Да не ме сравняват с разни отбори от окръга и малки тимчета от околията", не спря дотук Тити.

 

"Продължавайте да ми плюете, продължавайте да ми завиждате на мен и на отбора, продължавайте да търсите кусури, това допълнително ни дава енергия", развихри се Папазов.

 

"Във всеки едн миг, в който публиката е по-малко, ще търся вината в мен и в отбора. Казах го. Клиентът в казиното е Господ. Запалянкото в залата е Господ. Ние много разчитаме на тях. В тях е големия резерв на Левски", завърши треньорът.
 

 


Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day