« Назад

Дарин Великов: Мислим седмица за седмица

Добави в Svejo
Източник: basketball.bg 07/12/2017 13:05
Дарин Великов: Мислим седмица за седмица basketball.bg

 

Черно море Тича успя да спечели и втория си мач срещу Спартак Плевен в турнира за Купата на България, с което си осигури преминаване в следващата фаза. Старши треньорът Дарин Великов коментира двубоя след неговия край. 

 

„Знам, че тези мачове се играят трудно, те са тежки. Когато си сигурен, че ще победиш усилията и концентрацията са различни от другите мачове. След 48 часа имаме много тежък мач в Ямбол, постарахме да спечелим по икономичния начин. Не съм доволен от играта ни в защита. В нападение отново отбелязахме над 90 точки, държим висока средна резултатност"


"Вниманието ми е насочено към мача в Ямбол, където ще ни бъде много тежко. Знаем, че ни чака изключително тежък мач. При всички положения мачът в Ямбол ще е коренно различен от двубоя срещу "Спартак" за Купата" коментира още специалистът. 


"Започнахме да влизаме в серия от победи и отборите подхождат по съвсем различен начин към нас. Мачът в Ямбол можем да спечелим само със защита и много усилия. Досега винаги защитата ни е носила успех в мачовете, надявам се и този път да стане така", каза още Великов. 


"Играем мач за мач, след "Ямбол" ни предстои много тежко гостуване на „Левски". Мислим седмица за седмица, засега се справяме с нещата и се надявам да продължим по този начин", обобщи треньорът. Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day